kentrikiodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Κεντρικής Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση pressoffice@kentrikiodos.gr.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κεντρική Οδός: Έκτακτα καιρικά φαινόμενα 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2016

15.01.16

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ με ισχύ από το Σάββατο 16-01-2016 μέχρι και τη Δευτέρα 18-01-2016, αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους ενισχυμένους ανέμους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το site της ΕΜΥ. Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων, με στόχο την παροχή των υψηλότερων δυνατών επιπέδων οδικής ασφάλειας.  Όμως, στην εξίσωση της οδικής ασφάλειας ο ρόλος του οδηγού είναι πρωταγωνιστικός. Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε όχημα πρέπει να είναι διαθέσιμες προς χρήση, οι κατάλληλες αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ όταν οδηγούμε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να είμαστε ψύχραιμοι και σε επιφυλακή. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τις αντιολισθητικές αλυσίδες θυμόμαστε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες.   Όταν οδηγούμε σε χιονισμένο οδόστρωμα: Ανάβουμε τα φώτα ομίχλης του αυτοκινήτου μας. Μειώνουμε ταχύτητα και αυξάνουμε σημαντικά την απόσταση ασφαλείας που διατηρούμε συνήθως από τα προπορευόμενα οχήματα. Δεν ξεχνάμε ότι η οδήγηση σε χιόνι σημαίνει μειωμένη πρόσφυση. Δεν φρενάρουμε απότομα, δεν επιταχύνουμε απότομα και δεν στρίβουμε απότομα. Αν χρειαστεί να μειώσουμε σχέση (ταχύτητα), δοκιμάζουμε να κατεβάσουμε σταδιακά τις σχέσεις (ταχύτητες) του αυτοκινήτου μας (από 4η σε 3η σε 2η). Δεν επιχειρούμε κάποια προσπέραση σε παγωμένο ή χιονισμένο οδόστρωμα, παρά μόνο αν το μπροστινό αυτοκίνητο είναι πλήρως ακινητοποιημένο.   Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για εσάς και το όχημά σας. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Μη ξεχνάτε! Οδηγώντας παράνομα στη ΛΕΑ εμποδίζετε τη διέλευση των οχημάτων επείγουσας ανάγκης!   Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και στο site μας, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκεται για κάθε απορία ή ερώτημα, η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 801 700 7000 (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00) και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο, 24 ώρες το 24ωρο, το 1075.
redirect arrow

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα 30 και 31 Δεκεμβρίου 2015

29.12.15

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ με ισχύ από την Τετάρτη 30-12-2015 μέχρι και την Παρασκευή 01-01-2016, αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους ενισχυμένους ανέμους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε και το site της ΕΜΥ. Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων, με στόχο την παροχή των υψηλότερων δυνατών επιπέδων οδικής ασφάλειας. Όμως, στην εξίσωση της οδικής ασφάλειας ο ρόλος του οδηγού είναι πρωταγωνιστικός. Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε όχημα πρέπει να είναι διαθέσιμες προς χρήση, οι κατάλληλες αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ όταν οδηγούμε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να είμαστε ψύχραιμοι και σε επιφυλακή. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τις αντιολισθητικές αλυσίδες θυμόμαστε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Όταν οδηγούμε σε χιονισμένο οδόστρωμα: Ανάβουμε τα φώτα ομίχλης του αυτοκινήτου μας. Μειώνουμε ταχύτητα και αυξάνουμε σημαντικά την απόσταση ασφαλείας που διατηρούμε συνήθως από τα προπορευόμενα οχήματα. Δεν ξεχνάμε ότι η οδήγηση σε χιόνι σημαίνει μειωμένη πρόσφυση. Δεν φρενάρουμε απότομα, δεν επιταχύνουμε απότομα και δεν στρίβουμε απότομα. Αν χρειαστεί να μειώσουμε σχέση (ταχύτητα), δοκιμάζουμε να κατεβάσουμε σταδιακά τις σχέσεις (ταχύτητες) του αυτοκινήτου μας (από 4η σε 3η σε 2η). Δεν επιχειρούμε κάποια προσπέραση σε παγωμένο ή χιονισμένο οδόστρωμα, παρά μόνο αν το μπροστινό αυτοκίνητο είναι πλήρως ακινητοποιημένο. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για εσάς και το όχημά σας. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Μη ξεχνάτε! Οδηγώντας παράνομα στη ΛΕΑ εμποδίζετε τη διέλευση των οχημάτων επείγουσας ανάγκης! Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και στο site μας, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκεται για κάθε απορία ή ερώτημα, η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 801 700 7000 (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00) και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο, 24 ώρες το 24ωρο, το 1075. Τηλ: +30 210 3447300 – Fax: +30 210 6100301 – E mail: pressoffice@neaodos.gr Κεντρική Οδός Α.Ε. – Σωρού 13, Μαρούσι, 151 25
redirect arrow

Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών

21.12.15

Η «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος A.E. Παραχώρησης», ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 00:01 , θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή των διοδίων τελών. Τα νέα μειωμένα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Οι μειώσεις κυμαίνονται από 0,05€ έως και 0,10€. Προς διευκόλυνσή σας, αναφέρονται και τα ισχύοντα τέλη, ενώ με κόκκινο στη στήλη Τέλη Διοδίων 2016 έχουν επισημανθεί τα νέα μειωμένα τέλη.   Μετωπικά Αγ. Τριάδας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 1.15€ 1.10€ Κατηγορία 2 1.65€ 1.60€ Κατηγορία 3 4.15€ 4.05€ Κατηγορία 4 5.80€ 5.70€ Πλευρικά Μώλου Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 0.20€ 0.20€ Κατηγορία 2 0.30€ 0.30€ Κατηγορία 3 0.85€ 0.85€ Κατηγορία 4 1.20€ 1.15€ Πλευρικά Μπράλου (Θερμοπυλών) Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 0.30€ 0.30€ Κατηγορία 2 0.45€ 0.45€ Κατηγορία 3 1.20€ 1.20€ Κατηγορία 4 1.70€ 1.65€   Μετωπικά Μαυρομαντήλας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 1.25€ 1.20€ Κατηγορία 2 1.75€ 1.75€ Κατηγορία 3 4.45€ 4.40€ Κατηγορία 4 6.25€ 6.15€   Πλευρικά Αγ. Μαρίνας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 0.85€ 0.80€ Κατηγορία 2 1.20€ 1.20€ Κατηγορία 3 3.05€ 3.00€ Κατηγορία 4 4.25€ 4.20€   Πλευρικά Στυλίδας (Καραβόμυλου) Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 0.45€ 0.45€ Κατηγορία 2 0.65€ 0.65€ Κατηγορία 3 1.65€ 1.60€ Κατηγορία 4 2.30€ 2.25€   Υπενθυμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης , στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι.
redirect arrow

Κεντρική Οδός: 3 νέες υπηρεσίες στη διάθεση όλων των οδηγών!

17.12.15

Η Κεντρική Οδός, έχει ως κύριο μέλημά της την οδική ασφάλεια και την ποιοτική εξυπηρέτηση όλων των οδηγών. Αποδεικνύοντας στην πράξη αυτή της τη δέσμευση, εγκαινιάζει τρεις νέες υπηρεσίες: Τον πομποδέκτη Kentriki Pass για γρήγορες και άνετες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων από Ράχες Φθιώτιδας έως και Αθήνα. (δηλαδή όλους τους σταθμούς διοδίων Κεντρικής Οδού & Νέας Οδού) Το νέο Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 801 700 7000 για κάθε απορία ή ερώτημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Kentriki Pass, ΔΩΡΕΑΝ, είτε κάνοντας μία στάση στο Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών Αγ. Τριάδας, είτε μέσω courier, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, καλώντας στο 801 700 7000. (ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 8:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00) Οι 3 νέες αυτές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, έρχονται να συμπληρώσουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών οδικής ασφάλειας που παρέχει η Κεντρική Οδός, όπως: τα Περίπολα Οδικής Ασφάλειας, που βρίσκονται δίπλα σε κάθε οδηγό σε περίπτωση ανάγκης, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. ο τετραψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης 1075, που βρίσκεται στη διάθεσή κάθε οδηγού σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό περιστατικό. τα ειδικά SOS Τηλέφωνα κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου και των σηράγγων ώστε σε περίπτωση ανάγκης, η επικοινωνία με το 1075 να γίνεται άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση. τη Δωρεάν Οδική Βοήθεια που αναλαμβάνει τη μεταφορά ακινητοποιημένων οχημάτων σε ασφαλές σημείο. Κορυφαία εξυπηρέτηση & νέες υπηρεσίες σε έναν ασφαλή, σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, με την εγγύηση της Κεντρικής Οδού.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πέταλο του Μαλιακού

03.12.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή του πετάλου του Μαλιακού κόλπου για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέων γεφυρών σήμανσης. Ειδικότερα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο 223,5ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Παρασκευής. Τέλος την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο 217ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πέταλο του Μαλιακού για την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης

12.10.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα από το 185ο έως το 223ο χλμ. του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (τμήμα πετάλου Μαλιακού κόλπου) για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών ανανέωσης της οριζόντιας σήμανσης (επαναδιαγράμμισης). Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 4 έως και την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και από τις 07:00’ έως τις 19:00’ κάθε ημέρας, θα πραγματοποιείται τμηματικός, αμφίπλευρος, εναλλάξ αποκλεισμός της δεξιάς και αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για μήκος που δεν θα ξεπερνά τα 5 χιλιόμετρα. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 101 102 103 104

Δελτία Τύπου

Αγροτικές Κινητοποιήσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας – Ε65

03.12.19

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι για αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας έχει ανακοινώσει αγροτικές κινητοποιήσεις, στο ύψος του Ανισόπεδο κόμβου (Α/κ) Καρδίτσας. Εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των  διαδηλωτών, η τροχαία ενδέχεται να  προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στα τυχόν υπό κατάληψη τμήματα. Σε αυτή την περίπτωση οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Τρίκαλα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Σοφάδων, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Προαστίου. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), ενώ στη διάθεση κάθε οδηγού,   προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες  στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα. βρίσκεται και η αρμόδια  Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 8017007000.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ημικόμβο Θερμοπυλών

02.12.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ημικόμβο Θερμοπυλών Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα  στον Ημικόμβο Θερμοπυλών (έξοδος που οδηγεί στο μνημείο του Λεωνίδα), για τις ανάγκες εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 2 μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ημικόμβου Θερμοπυλών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Ημικόμβο Θερμοπυλών, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Μώλου που προηγείται. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Στυλίδας

14.10.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα  στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 15 έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και από τις 08:00 έως τις 18:30 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβόμυλου / Αχινού και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ)  Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Η/Κ Καραβόμυλου - Αχινού και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Μαυρομαντήλας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Στυλίδας

07.10.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα  στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 8 έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και από τις 08:00 έως τις 18:30 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ)  Αγίας Μαρίνας – Η/Κ Καραβόμυλου - Αχινού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Η/Κ Καραβόμυλου - Αχινού. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Μαυρομαντήλας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίας Παρασκευής

19.07.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Παρασκευής, για τις ανάγκες εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, από τις 06:00 έως τις 21:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός των κλάδων εξόδου του κόμβου με κατεύθυνση τόσο προς Αθήνα, όσο και προς Θεσσαλονίκη. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Λαμίας που προηγείται. Αντίστοιχα,  οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας που προηγείται. Παράλληλα, στη συμβολή της κάθετης οδού του καταστρώματος του κόμβου με τη Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο), η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ από μια λωρίδα με τη συνδρομή σημαιοφόρων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και στις δύο κατευθύνσεις (προς Θεσσαλονίκη και προς Λαμία). Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσής τους, οι εργασίες θα συνεχιστούν την Τρίτη 23 ή την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κεντρική Οδός: Έκτακτα καιρικά φαινόμενα από την Τρίτη 16-07-2019 έως την Τετάρτη 17-07-2019

15.07.19

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την από την Τρίτη 16-07-2019 έως την Τετάρτη 17-07-2019, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν το σύνολο της χώρας.  Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε βρείτε εδώ. Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 801 700 7000. (Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές & Σάββατο 08:00 με 16:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00) Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ.
redirect arrow
1 34 35 36 37 38 44