Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Συνδετήρια Οδό μεταξύ του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Δομοκού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Συνδετήρια Οδό μεταξύ του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 (Ανισόπεδος Κόμβος Ξυνιάδας) και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Δομοκού, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών διαγράμμισης στο πλαίσιο εργασιών Περιόδου Εγγύησης Τοπικού Έργου.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου, από τις 21:30 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επομένης, στη Συνδετήρια Οδό θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

  1. Ολιγόωρος αποκλεισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας από Παλαιά Εθνική Οδό προς την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Ε65 μέσω του κόμβου Ξυνιάδας, ενώ στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ε65 προς Παλαιά Εθνική Οδό, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά με μία μικρή στένωση στην αριστερή λωρίδα.
  2. Ολιγόωρος αποκλεισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας από Παλαιά Εθνική Οδό προς την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Ε65 μέσω του κόμβου Ξυνιάδας. Επιπρόσθετα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ε65 προς Παλαιά Εθνική Οδό, η κυκλοφορία θα διεξάγεται ακολουθώντας, με ελαφρώς μειωμένη ταχύτητα, το εργοταξιακό όχημα και όχημα συνοδείας της Κεντρικής Οδού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επιτρέπεται η προσπέραση μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας από Παλαιά Εθνική Οδό προς την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Ε65 μέσω του κόμβου Ξυνιάδας, στο οποίο θα έχει ανασταλεί προσωρινά η κυκλοφορία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Συνδετήρια Οδό , οι οδηγοί του εκάστοτε αποκλεισμένου ρεύματος κυκλοφορίας, προς Ξυνιάδα ή προς Τρίκαλα, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Σοφάδων ή τον Α/Κ Καρδίτσας αντίστοιχα, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Ε65 και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι στους Ανισόπεδους Κόμβους της Συνδετήριας Οδού θα εφαρμοστούν τοπικές στενώσεις με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής και προειδοποιητικής σήμανσης, οι οποίες δεν θα επηρεάσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών κατά την εκτέλεση εργασιών στο δευτερεύον οδικό δίκτυο σύνδεσης του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.