Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Ραχών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και ειδικότερα στην περιοχή των Ραχών με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Τρίτη 23 Αυγούστου έως και την Τρίτη 30 Αυγούστου , και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και τμήματος της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή των Ραχών (240ο χλμ έως 242ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μπράλου για της ανάγκες συντήρησης οδικής γέφυρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπράλου, από τις 24 έως τις 27 Απριλίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 στις 07:30 έως την Τρίτη 26 Απριλίου στις 07:00 θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.

Τέλος, από τη Τρίτη 26 στις 07:30 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 07:00, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.